Referenties

Click here to submit your review.


Submit your review
* Required Field

Goed werk, goede service

Aug 16, 2014 by Servatius

Een uitgebreide klus tijdens mijn verhuizing binnen 1 dag afgerond zonder onnodige overlast en tegen een scherpe prijs. Een paar dagen later gratis nazorg voor een klein probleempje. Top!


Top service!

Jul 06, 2014 by Maxim van Rijs

Nadat ik (op een zondag) zelf een stroomstoring had veroorzaakt was de heer Hosseini binnen een uur ter plaatse om het op te lossen. KH Techniek is echt een zeer professioneel bedrijf met uiterst betrouwbare mensen.
Bedankt!


King of the Ribs Amersfoort

Jun 04, 2014 by King of the Ribs

Vakman heeft veel ervaring en dat merk je aan het manier van adviseren en meedenken. Ik had vrij lastig Project !! wat uiteindelijk goed en netjes door KH techniek B.V. werd opgepakt en met succes afgerond. Zowel Elektra, beveiligen, water en gas aansluitingen werd door Kh techniek B.V. gerealiseerd.


Top werk!

Mar 30, 2014 by Maxim van Rijs

KH Techniek is een aanrader!
Na eerst een gedegen onderzoek ter plaatse te hebben gemaakt stuurde de heer Hosseini mij een overzichtelijke en scherpe offerte. Een week later hebben ze de klus geklaard. Alles conform de afspraak en binnen de tijd. Ze hebben de hele dag flink doorgewerkt en aan het einde van de dag alles keurig netjes achter gelaten. Als trotse eigenaar van een nieuwe krachtstroom groepenkast kan ik KH Techniek van harte aan bevelen!


Led verlichting in Voorburg

Mar 27, 2014 by Shahram

Hij was ruim vooraf op de afgesproken tijd aanwezig, heeft conform de afspraken alle zaken uitgevoerd ( aanbrengen stopcontacten, ophangen diverse verlichting) en oplossingen gevonden voor bepaalde knelpunten. Hij had alle materialen en middelen bij zich om de gehele klus goed te kunnen uitvoeren. Aan het einde van de dag was er ook bereidheid om nog een klus te doen, die niet vooraf was besproken. Er is zeer netjes gewerkt en steeds goed overleg geweest of alles naar wens is. Kortom, iemand die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Chapeau.


KH Techniek , USA 5.0 5.0 5 5 Een uitgebreide klus tijdens mijn verhuizing binnen 1 dag afgerond zonder onnodige overlast en tegen een scherpe prijs. Een paar dagen later gratis nazorg voor een klein probleempj