Over ons

KH Techniek B.V. is specialist op het gebied van elektrotechniek. Wij zijn dagelijks bezig met het adviseren, ontwerpen, installeren, in bedrijf stellen en onderhouden van allerlei soorten elektrotechnische installaties.

Wij leveren kwalitatief hoogwaardige elektrotechnische installaties aan onze zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Onze klanten kunnen rekenen op oplossingen van hoge kwaliteit, waarbij wij gebruikmaken van innovatieve en duurzame technieken. Om ons doel te kunnen bereiken, werken wij samen met zorgvuldig geselecteerde partners, die voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Mede dankzij deze partners zijn wij in staat om alle denkbare systemen samen te voegen. Zo kunnen wij onze opdrachtgevers een totaaloplossing bieden.

Wij geloven uitdrukkelijk in de kracht van vroegtijdige samenwerking. Als wij al in de plan- of ontwerpfase betrokken worden bij een project, kunnen wij de hoogste kwaliteit van werk leveren. Want alleen dan kunnen wij onze kennis, kunde en ervaring al vanaf het begin benutten. Dat levert meerwaarde op voor de klant en kan de kosten fors beperken. Echter, wij beseffen ons terdege dat een bedrijf alleen succesvol kan zijn als er deskundige en tevreden mensen werken. Daarom investeren wij in onze medewerkers. Wij zorgen onder andere voor: een zorgvuldig aannamebeleid, prettige werkomgeving, collegiale sfeer, goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.

Met haar brede aanbod van ons diensten is de KH Techniek niet meer weg te denken uit Amersfoort en omstreken. Het bedrijf is in de 6 jaar van haar bestaan uitgegroeid tot een totaalaanbieder zoals: Gespecialiseerd Detail handel en KH Techniek aannemer bedrijf, Zonnepaneel Express BV, Oplaadpunt specialist BV.

Proactieve dienstverleners voor ambitieuze opdrachtgevers

KH Techniek is een betrouwbare, solide technisch dienstverlener die verrassend goede oplossingen biedt aan ambitieuze klanten binnen het bedrijfsleven en de non-profitsector. Wij voeren zowel eenvoudige als gedurfde, toonaangevende projecten uit. Met onze diensten dragen we bij aan het goed, duurzaam en kostenefficiƫnt functioneren van organisaties, gebouwen, schepen, infrastructurele en industriƫle installaties. Van ontwerp tot beheer en onderhoud. Nationaal en internationaal. Wij streven altijd naar een lange termijnrelatie met onze opdrachtgevers.