KH Techniek B.V.

KH Techniek B.V. de gecertificeerd en erkende bedrijf op het gebied van Installatie techniek.

Wij zijn dagelijks bezig met het adviseren, ontwerpen, installeren, in bedrijf stellen en onderhouden van allerlei soorten elektrotechnische installaties. Dat doen wij al ruim 10 jaar en dat merkt u. Vanaf de start van het complete installatietraject zijn wij een professionele partner.

U wilt de beste oplossing van de beste kwaliteit. Wij begrijpen dat. Daarom bieden wij u hoogwaardige service, een ruime keuze aan kwaliteitsproducten en een deskundige uitvoering, van ontwerp tot nazorg.

De alle werknemers bij KH Techniek B.V. zijn gecertificeerd en gediplomeerd Technicus sterkstroom installatie monteurs.

Kiest u voor KH Techniek B.V. dan kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Onze zeer deskundige vakmensen zijn zeven dagen in de week, vierentwintig uur per dag met hun vak bezig en staan altijd voor u klaar. Dat is bij storingen en ander technisch ongemak wel zo plezierig voor u.

In de loop der jaren is er veel veranderd in de wereld om ons heen en daarmee ook in de behoeften van bedrijven en particulieren. Ooit was KH Techniek  voornamelijk bezig met de installatie enkelvoudige stopcontacten. Maar het bedrijf gaat mee met haar tijd en verzorgt complete en complexe datanetwerken binnen bedrijfsgebouwen. Ook klimaatbeheersing, Auto Oplaadpunten, telefoon, intercom en verlichting behoren tot de dagelijkse werkzaamheden. En ook voor de installatie van energiebesparende maatregelen, zoals zonnepanelen  draait het team van KH Techniek B.V. haar hand niet om.

Eén van de nieuwste ontwikkelingen van KH Techniek B.V. zich ook mee bezighoudt, is domotica systemen. In de bouw wordt er steeds meer gebruikgemaakt van uitgebreide installaties met een centraal besturingssysteem. In de luxe woningbouw en kantoren worden bijvoorbeeld de verlichting, zonwering, verwarming en intercomsystemen eenvoudig met een touch screen bedieningspaneel bediend. Domotica is er niet alleen voor de luxe woningbouw; het biedt ook goede oplossingen voor gehandicapten en ouderen die zorg nodig hebben.

KH Techniek B.V. heeft de afgelopen jaren grote variatie aan klanten en projecten. Zo leverden we onder andere de elektrotechnische installaties voor Scholen, museum, bowlingbanen, winkel panden, appartementen en samen werking met vastgoed makelaars.

Heeft u een project waar u onze expertise bij kunt gebruiken? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Zonder kosten, zonder verplichtingen.

U bereikt ons via telefoonnummer (033) 8892943  en de direct mobiel nummer met project leider M:0617593880 of door een mail te sturen naar info@khtechniek.nl